Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru  implementarea  Regulamentului  Uniunii  Europene  nr.  2016/67  din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, denumit în continuare Regulament şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), aplicabil începând cu data de  25  mai  2018,  vă  informăm  că  prelucrarea  datelor  cu  caracter  personal  este realizată  doar  în scopul și pentru îndeplinirea atribuțiilor legale ale instituției.

 

Care sunt datele cu caracter personal?

Orice informaţii privind o persoana fizica identificată sau identificabilă (persoană vizată); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau social;

 

Ce presupune prelucrarea datelor cu caracter personal?

Orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea;

 

Care sunt categoriile de persoane fizice ale căror date pot fi prelucrate?

candidaţi la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul instituției;
persoane fizice având calitatea de beneficiari ai serviciilor publice furnizate de instituție;
persoane fizice având calitatea de contribuabili;
personalul angajat al instituţiei.
Pacientii /apartinatorii
Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucram sunt datele de identificare, financiare, demografice, medicale sau alte date personale pe care le colectăm direct de la persoanele fizice sau din alte surse atunci când devin beneficiari al serviciilor publice/contribuabili/ personal angajat.

 

De ce prelucrează instituția noastră  date cu caracter personal?

Prelucrarea  datelor  cu caracter  personal  de către instituție, este realizată  doar în scopul îndeplinirii, în numele și în interesul colectivității locale pe care o reprezintă, a serviciilor publice, în condițiile legii.

 

Cu ce instituţii colaborăm pentru prelucrarea datelor personale?

Comunicăm  aceste  date  către  autorităţi  publice, operatori, terţi  sau  împuterniciţi, astfel:

– Cu alte autorități publice locale și centrale;

– Cu organele de control – CASMB , DSP, ANAF, Curtea de Conturi, ITM, CASS, Casa de Pensii precum și alte organe sau agenții abilitate prin lege pentru realizarea operațiunilor de control;

– Cu instanțele judecătorești, cu Poliția Română sau cu executorii judecătorești;

– Alte   instituţii   ale   statului   român  și/sau ONG  care   pot   furniza   informaţii   necesare   pentru îndeplinirea obligaţiilor legale care îi revin operatorului şi care rezultă din exercitarea atribuţiilor autorităţii publice.

Cum sunt prelucrate datele cu caracter personal ale persoanelor sub 16 ani?

Datele cu caracter personal ale persoanelor sub 16 an vor fi prelucra numai dacă şi în măsura în care consimțământul privitor la prelucrarea datelor cu caracter personal este acordat sau autorizat de părinte sau de titularul răspunderii părinteşti asupra acestei persoane.

 

Care este durata prelucrării datelor cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt stocate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare și ulterior, potrivit cerințelor din politicile interne și în conformitate cu cerințele legale.

 

Care este durata de păstrare a datelor cu caracter personal?

Datele cu caracter personal vor fi stocate atâta timp cât se cere prin lege. Daca nu există nici o cerință legală, atunci le vom stoca conform prevederilor Regulamentului și a Nomenclatorului arhivistic al instituției.

 

Care sunt drepturile persoanelor fizice privind prelucrarea datelor cu caracter personal?

Regulamentul  conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează  date personale astfel, pe lângă drepturile existente în prezent, regăsim şi alte drepturi noi și anume:

 

Dreptul la informare – dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea și protejarea datelor cu caracter personal de către instituție.

 

Dreptul de acces la date – dreptul de a obține de la operatorul de date confirmarea faptului că datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către acesta.

 

Dreptul la rectificare – dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete.

 

Dreptul la ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”) – dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, ștergerea datelor cu caracter personal.

 

Dreptul la restricționarea prelucrării – dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora;

 

Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmite de către Ministerul Sanatatii către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.

Dreptul la opoziție – dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrări, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.

 

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – dreptul de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrări efectuate prin mijloace automate (incluzând crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afectează în mod similar, într-o măsură semnificativă, persoanele vizate.

 

Dreptul de a se adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – dreptul de a se adresa cu plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecție datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Regulamentul general privind protecția datelor stabilește un set unic de reguli destinate protejării mai eficiente a vieții private a persoanelor fizice de teritoriul Uniunii Europene. Principiile și regulile stabilite de Regulament privesc un drept fundamental al persoanei, dreptul la protecția datelor personale, garantat de art. 8 al Cartei Drepturilor Fundamentale ale UE și art. 16 al Tratatului UE.

La nivelul  instituției  a fost  numit  responsabilul  cu protecţia  datelor  personale conform Deciziei nr. 30/18.06.2018.

Responsabilul  pentru  Protecţia  Datelor  poate  fi contactat,  dacă  există  nelămuriri  cu privire la orice aspect ce ţine de protecţia datelor personale, prin transmiterea unei solicitări  la  sediul  nostru  din  Sos. Panduri nr.22, sector 5, Bucuresti sau pe adresa de email acupuncturapanduri@gmail.com. Informaţiile complete privind prelucrarea datelor personale şi drepturile detaliate de care beneficiaţi, le veţi putea găsi începând cu 25 mai pe site-ul nostru, la adresa www.acupuncturainmca.ro

Declaratii avere

Declaratii avere 2017

declaratie avere vlaicu

declaratie avere urdareanu

declaratie avere olteanu

declaratie avere ungureanu

declaratie avere moldovan

declaratie avere mitrache

declaratie avere Isfan Adriana

Declaratie avere interese Radu Monica Oana

declaratie avere gvinda

declaratie avere Andreescu

 

Declaratii avere 2016

declaratii avere 2016

Declaratii interese 2016

declaratii interese 2016

Afectiuni tratate prin acupunctura

  • Controlul durerii acute si cronice
  • Afectiuni psihice multiple, cum ar fi anxietate, atacuri de panica, depresii etc.
  • Sevraje
  • Cefalee acuta sau cronica, migrene, vertij, tinitus
  • Disfunctii neurologice, spasme musculare, tremuraturi, ticuri, contracturi, parestezii
  • Nevralgii (trigeminale, Herpes zoster, postherpetice, altele)
  • Paralizii faciale si sechele de atac vascular cerebral (afazie, hemiplegie)
  • Neuropatie periferica, paralizii cauzate de poliomielita
  • Tulburari de somn, insomnie
  • Sindrom Mèniere
  • Vezica neurogena, incontinenta urinara, enurezis
  • Nevralgie intercostala
  • Umar dureros
  • Artrite, artroze, diverse patologii ale aparatului locomotor
  • Fasciita plantara
  • Bursite, tendonite, sindrom de tunel carpian
  • Afectiuni ginecologice, cum ar fi sterilitatea, leucoreea, dismenoreea, amenoreea, etc
  • Bulimie
  • Anorexie
  • Obezitate (controlul greutatii)
  • Dermatoze, cum ar fi urticaria, eczeme, psoriazis, acne, etc
  • Sinuzita si rinita alergica, anosmie, hiposmie, etc
  • Palpitatii idiopatice, tahicardie sinusala
  • Hipertensiunea arteriala, hipotensiunea arteriala
  • Hipertermie severa
  • Tuse rebela
  • Patologie respiratorie: sinuzita acuta, rinita acuta, infectii respiratorii, amigdalite acute
  • Boli bronhopulmonare: astm bronsic, bronsita acuta
  • Oftalmologie: conjunctivita acuta, cataracta, retinita, miopie la copii, etc.
  • Gastroenterologie: sughit, spasm esofagian, gastroptoza, colita acuta si cronica, gastrite, hiperaciditate, ulcer, sindromul de colon iritabil, diaree si constipatie, distensie abdominala, flatulenta, ileus paralitic, dischinezii biliare
  • Stomatologie: dureri dentare, dureri postoperatorii sau postextractie dentara, gingivita
  • Aparat locomotor: periartrita scapulohumerala, sciatica, lombalgii, dorsalgii, artrita reumatoida, luxatia acuta, contuzia acuta, etc.
  • Medicina sportiva
  • Cosmetica faciala

Prof. Dr. Florin Bratila

cropped-thumbnail.jpgINSTITUTUL NATIONAL PENTRU MEDICINA COMPLEMENTARA SI ALTERNATIVA “Prof. Dr. Florin Bratila” (INMCA), Bucuresti, anunta cu intristare si adanc regret disparitia celui care a fost fondatorul INMCA, Prof. Dr. Florin Clement BRATILA. Sincere condoleanţe, alinare sufletească şi întreaga compasiune familiei Bratila, acum, când se despart de cel drag lor. Trupul neinsufletit se afla depus la Capela Mare a Cimitirului Belu Ortodox. Imormantarea va avea loc pe data de 14 octombrie ora 13.30. Colectivul INMCA, colegii care i-au pretuit calitatile umane si profesionale sunt profund indurerati de trecerea in nefiinta a celui care le-a fost pe rand director, indrumator, prieten si ajutor. Nu il vom uita niciodata. DUMNEZEU sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Născut la 27.04.1940 la Focşani, judeţul Vrancea, decedat la Bucuresti pe 10.10.2014, casatorit, un fiu, Nicolae Leonard Bratila ( 2013).

Prof. Dr. Florin Bratila a fost Membru Corespondent al Academiei de Stiinte Medicale din Romania, Doctor in Stiinte Medicale, Profesor si Lector la cursuri postuniversitare, medic primar de medicina generala, medic cu competenta in acupunctura si medicina sportiva. Afilieri profesionale si stiintifice: din 1988 – membru al Societatii Europene de Acupunctura si Tehnici Inrudite (ICMART); din 1989 – membru de onoare al Institutului de Cercetare in domeniul medicinii traditionale, Harbin, China; din 1990 – vicepresedinte al Societatii Romane de Acupunctura, Bucuresti; din 1992 – membru al Academiei de Medicina Traditionala Chineza; din 1994 – membru al Societatii Europene de Acupunctura, Chisinau, R.Moldova; din 1997 – membru al Societatii Romane de Laseri in Medicina si Biologie. Distinctii, ordine si medalii 1987 – Medalia Congresului International de Acupunctura, Beijing, China 1990 – Medalia Campionatului International de Fotbal, Italia 1991 – Medalia Ministerului Sanatatii din China pentru organizarea sanitara a cercetarii, invatamantului si terapiei in domeniul medicinii traditionale extremorientale 1993 – Medalia Academiei de Stiinta si Medicina Traditionala Chineza 1993 – membru de onoare al Ordinului Medicilor din Romania 2004 – Ordinul Meritul Sanitar Medicina sportiva 1972-1986 – medicul Clubului “Sportul Studentesc”, Bucuresti 1985 – medic al lotului national reprezentativ de fotbal 1985-1986 – medic al Lotului na’ional olimpic de fotbal 1986-1989 – medic al Lotului reprezentativ A de fotbal, inclusiv la Cupa del Mondo (1989) asistenta medicala pentru clubul Panathinaikos, Atena, timp de trei ani din 1990 coopereaza cu Federatia Romana de Atletism pentru acordarea de asistenta medicala de specialitate. Inventii si inovatii Polimerizant S – produs mineralizant pentru prevenirea si reducerea fenomenelor de oboseala la persoanele care depun efort fizic (Inventie 73697/OSIM) – coautor Polivitaminizant S – produs fortifiant general si procedeul de preparare a acestuia (Inventie nr.74763/OSIM) – coautor Lasero-acupunctura cu comanda si control digital – certificat de inventator nr.64/10.11.1987 (pentru echipamente de laseroacupunctura cu activitate controlata prin calculator) Cărţi 1984 – sectiunile “acupunctura” (autor) si “profilaxia stiintifica a imbatranirii” (impreuna cu academician Dr.Ana Aslan), in volumul “Medicina pentru Familie”, aparut sub redactia prof. Dr. V.Voiculescu 1988 – Capitolul “Etiopatogenia Bolilor in Medicina Traditionala ExtremOrientala” in volumul “Acupunctura in Terapeutica Medicala”, sub redactia dr. Dragos Popovici 1992 – prima traducere in romana a cartii “Intelepciunea Orientului Antic in opera lui Lao Tsen”, impreuna cu profesorul chinez Tao Jian Wen si prof.Dan Mirahorian 1994 – Diagnosticul in acupunctura, Editura PACO 1992 – Cartea Caii si Virtutii, Colectia Camp Fundamental 2008 – Refacerea dupa Stresul Psiho-Fizic Prof. Dr. Florin Bratila a fost autor sau coautor la peste 200 articole si studii dintre care numeroase lucrări au fost prezentate la congrese şi in reviste de specialitate din Romania, SUA, China, Japonia etc. Cariera Profesionala 1963-1964 – medic extern, Spitalul C.I.Parhon, clinica de urologie, sectia de anestezie/reanimare, Iasi 1964-1965 – medic intern, Spitalul C.I.Parhon, clinica de urologie, sectia de anestezie/reanimare, Iasi 1965-1967 – cercetator stiintific la Institutul de Igiena, Iasi 1967-1968 – medic medicina generala, Circa medicala Suraia, Judetul Vrancea 1968-1970 – medic principal medicina generala, Circa medicala Tifesti, Judetul Vrancea 1970-1971 – medic medicina generala, Circa medicala Cotesti, Judetul Vrancea 1971-1972 – medic principal de medicina generala, Spitalul unificat Giurgiu, Judetul Giurgiu 1972-1980 – medic principal de medicina generala, Spitalul Clinic Coltea, Bucuresti 1980-1985 – medic principal de medicina generala, Centrul Metodologic de Acupunctura din cadrul Spitalului Municipal, Bucuresti 1985-1990 – Laboratorul de cercetare in acupunctura, terapie naturista si medicina traditionala extrem-orientala, Institutul de Medicina Interna N.G.Lupu In 1990 – medic specialist medicina generala, medic director al Centrului de Acupunctura si Homeopatie Bucuresti, prin transformarea Laboratorului de cercetare din cadrul Institutului de Medicina Interna N.G.Lupu. Subordonat direct Ministerului Sanatatii si Academiei Romane 1992-2006 Director Centrul National de Acupunctura si Homeopatie al Ministerului Sanatatii 2007-2010 Director al Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”, Bucuresti.

Echipa noastra

 

627x0
Asoc. Prof. Dr. Corneliu I. Moldovan , M.D., D.Sc(M.A), CPII-  Secretar general al Comisiei de Medicina Complementara a Academiei de Stiinte Medicale din Romania; Vicepresedinte al Comisiei de specialitate Medicina Alternativa si Antropologie a Ministerului Sanatatii; Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura medicala si Medicina Integrativa; Vicepresedinte al Comisiei de Acupunctura, Homeopatie si Api-Fitoterapie a Colegiului Medicilor din Romania; Lector la Centrul de Perfectionare Postuniversitara a Personalului Medical Superior, disciplinele acupunctura si lasertarpie de joasa tensiune; Profesor asociat la Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, cursuri postuniversitare de Medicina Integrativa; Coordonator Stiintific din partea Academiei de Stiinte Medicale din Romania pentru INMCA; Responsabil proiect teme de cercetare stiintifica a ASMR; Membru in comitetul ASRO/CT386 pentru activitatea de standardizare in homeopatie, in cadrul Proiectului european CEN TC/427; Membru in Comisia Nationala de Suplimente Nutritionale.
Dr. Radu Monica Oana – Medic specialist medicina de familie, competenta acupunctura, homeopatie

 

 

 

 

 

 

 

 

urdareanu
Dr. Urdareanu Gabriela – Medic primar medicina familiei Competente: – Acupunctura  Fitoterapie – Membru fondator si Vicepresedinte al Asociatiei Romane a Medicilor Fitoterapeuti – Medic Lector formator al domeniul apiterapiei, fitoterapiei si aromaterapiei – Homeopatie – Apifitoterapie – Aromaterapie
andreescu
Dr. Andreescu Ana – medic specialist neurolog- competenta acupunctura
calinesti
Dr. Ionescu Larisa Calinesti – medic primar medicina interna, Competente: ecografie generala, ecocardiografie, apifitoterapie, aromaterapie, medicina informationala

 

capisizu
Dr. Alexandru Capisizu- medic specialist comp.acupunctura, medicina sportiva
dumitrescu
Dr. Ioan Dumitrescu – medic specialist, comp. acupunctura, homeopatie, moxibustie
faur
Dr. Felicia Faur- medic primar, spec. oftalmologie, comp.acupunctura, api-fitoterapie
gvinda
Dr. Gvinda Mihaila Camelia -medic specialist, comp.acupunctura, med.aerospatiala
popescu
Dr. Alice Popescu -medic primar, comp.acupunctura, fitoterapie
ungureanu
Dr. Ungureanu Razvan – medic specialist, comp.acupunctura

 

Anunturi si concursuri

 

Concurs post casier

anunt concurs casier

 

Aparitii media

http://www.agerpres.ro/sanatate/2015/11/19/prof-dr-corneliu-moldovan-numarul-pacientilor-care-apeleaza-la-medicina-complementara-si-alternativa-creste-cu-10-12-pe-an-11-18-48

http://www.mediafax.ro/social/reportaj-laser-acupunctura-trateaza-fara-medicatie-si-efecte-adverse-de-la-oameni-simpli-la-ambasadori-foto-14238604

http://www.puterea.ro/special/interviu_in_exclusivitate_cu_prof_dr_corneliu_moldovan_directorul_institutu-62754.html

 

Transparenta salariala cf. Legii 153/2017

salarii legea 153

Contact

Sos Panduri nr.22, corp 2A, sector 5, Bucuresti

(langa Spitalul de Urologie Theodor Burghele)

Programari consultatii       +021-4102419

Email: acupuncturapanduri@gmail.com

SERVICII DE MEDICINA COMPLEMENTARA si ALTERNATIVA

Acupuncturainmca. Actiunea acupuncturii se realizeaza prin stimularea(mecanica, termica, electrica, optica, magnetica etc) unor zone cutanate punctiforme – puncte de acupunctura (AP), acupuncte sau “punctele active ale pielii” – raspandite pe suprafata invelisului cutanat la nivelul a 14 linii, denumite in mod conventional meridiane, 12 meridiane pereche si doua impare, dispuse in axul longitudinal al corpului.


Modalitati de aplicare a acupuncturii

– Acupunctura traditionala cu ace de otel inoxidabil  (de unica intrebuintare sau sterilizabile)

– Moxibustie  (incalzirea directa a punctului de acupunctura sau a acului de acupunctura introdus in piele, printr-un amestec de plante in care predomina “pelinul”)

– Electrostimularea acupuncturala  (stimularea electrica directa sau indirecta prin ac a punctelor si meridianelor de acupunctura)

* Electro-punctura * Electro-acupunctura * TENS-ul acupunctural

– Laser-acupunctura  (stimularea cu lumina monocromatica, coerenta, de joasa putere a punctelor de acupunctura)

– Magneto-stimularea acupuncturala (stimularea magnetica sau electro-magnetica a punctelor si meridianelor de acupunctura)

* Magneti permanenti plasati in acupuncte *  Stimularea Electro-Magnetica Pulsata

– Preso-punctura, Micro-masajul si Masajul terapeutic acupunctural (masajul si digito-presiunea punctelor de acupunctura, stimularea mecanica cu ajutorul unor dispozitive)

– Ventuze (aplicate in zone cu puncte de acupunctura)

Microsisteme Acupuncturale

– Sisteme acupuncturale care nu sunt localizate la nivelul meridianelor de acupunctura (utilizate ca atare sau impreuna cu acupunctura traditionala)

– Stimularea microsistemelor se efectueaza similar acupuncturii conventionale

– Auriculopunctura

– Scalp acupunctura (cranio-acupunctura, scalp acupunctura Yamamoto)

– Acupunctura mainii

– Acupunctura plantara

Masuratori Electrodermale270320091322

Masuratori ale micropotentialelor electrice a punctelor cutanate distale JING (palmare si plantare) si a unor puncte de acupunctura situate pe meridianele principale,  in scopul formularii unui diagnostic energetic obiectiv

Homeopatia

Homeopatia este o forma a Medicinii Alternative, care trateaza pacientul utilizand remedii homeopate, preparate cu un grad inalt de dilutie, care actioneaza prin producerea de efecte similare cu simptomele bolii, recomandate dupa o anamneza si un consult amanuntit al bolnavului

* Consultatia Homeopata * Prescriptia Homeopata *

Fitoterapia

Fitoterapia utilizeaza in terapie, extracte de origine naturala, fiind o componenta importanta a Medicinii Alternative

646x404

Laser-acupunctura si Laserterapia de joasa energie

Laserterapia de joasa energie (de mica putere) utilizeaza surse de lumina monocromatica coerenta de putere extrem de redusa, aplicata in unul sau mai multe puncte de acupunctura sau la nivelul tegumentului supraiacent diferitelor procese patologice, in protocoale care se bazeaza Medicina Traditionala Chineza, pe principiile acupuncturii sau a fizioterapiei. Combinarea stimularii laser a punctelor de acupunctura cu manevre de stimulare in suprafata a tegumentului produce efecte terapeutice net superioare in conditiile lipsei de efecte secundare sau nocive.

SERVICII DE MEDICINA ALOPATA

Medicina Interna

– Consult de medicina interna

– Prescriptie de retete compensate

– Recomandari igienico-dietetice

– Electrocardiografie-
– Holter

Echografie

– Echografie 2-D, abdominala totala, renala, hepato-splenica, ginecologica, prostata

Oftalmologie

Consult, optometrie si prescriere ochelari, examen fund de ochi, biomicroscopie

– Consult IRIDOLOGIE si IRIDODIAGNOSTIC (medicina alternativa)

Psihiatrie

– Consult psihiatric, Prescriere tratament de specialitate

Psihoterapie

– Consult. Psihoterapie clinica.

Fiziokinetoterapie

– Kinetoterapie. Electroterapie. Masaj.

Masaj terapeutic

– Masaj terapeutic conventional

– Masaj automat la pat cu dispozitive de Jad si Infrarosii

Punct farmaceutic naturist

– suplimente nutritive (import RPChina si India)

– fitoterapice (import RPChina si India)

– ace de acupunctura de unica intrebuintare

– moxe